Majken, min Majken

Hösten 2014 fick Majken diagnosen akut lymfatisk leukemi och livet blir aldrig någonsin detsamma igen...

Vändningen!

Underhållsfas 1 ALL, Majken, barncancer, blogg, leukemi, prinsesstårta, vändningen Permalink1
Efter en mardrömslik vecka med traumatisk behandling på tisdagen, glupande aptit, taskigt humör, smärta av vincristin, sjukhusnatt pga felmedicinering och efter massa traumatiska stick i fingret här hemma för att hålla koll på blodsockret så ser vi äntligen, äntligen en vändning! Det var lite skakigt med ont i magen på förmiddagen, men det gick över och nu är det kvitter och skratt för hela slanten! Det är så underbart och en sådan lättnad så det går knappt att beskriva! Majken har valt en tårta, för ikväll ska vi banne mig fira att den här tuffa veckan är över.Sååå skönt att blodsockret stabiliserades och vi slapp hålla på mer med att sticka och kolla. Det var sådant trauma varje gång, skrik och panik och blod och plåster. Vilken mardröm! Nästan alla Majkens fingrar hade plåster till slut. 


Nu har vi tagit bort alla plåster och leken och dansen är i full gång! Vi ser fram emot en lugn vecka utan några (inplanerade) sjukhusbesök. Tänk om det kunde få vara så! 

Majken, min Majken, denna vecka ska vi kämpa för att slippa sjukhus. Vi ska göra tusen andra saker: storasyster ska ha kalas, huset ska storstädas och visas och vi får lov att sova borta några nätter. Men allt det där kommer vi klara galant om bara du mår bra. Vi hoppas så innerligt att det får vara en bra vecka det här. Gudarna ska veta att det har vi förtjänat!
#1 - - Kajsa:

Vad härligt!
Nu håller jag också tummarna för en sjukhusfri vecka för er.

Kramar

Svar: Tack!! Kram!
Majken, min Majken

Till top