Majken, min Majken

Hösten 2014 fick Majken diagnosen akut lymfatisk leukemi och livet blir aldrig någonsin detsamma igen...

Världens bästa 3-åring!

Underhållsfas 1 3-åring, ALL, Majken, Siggesta gård, Systrarna Delselius, barncancer, blogg, födelsedag, leukemi, ponnyridning Permalink0
I måndags, den 27e april, var det Majkens tre-årsdag. Denna fina lilla människa har hunnit bli tre år, tiden går så fort. Och tänk allt hon varit med om redan... Men det här ska bli ett soligt inlägg, tre-årsdagen var ändå fantastisk. 
 
Majken var så glad och nöjd hela dagen. Vi väckte henne med sång och paket på morgonen och hon drack choklad på sin pyntade plats, med både födelsedagståg och ballonger. 
 


 


Vi åkte till bageriet och köpte både bullar och fina tårtor som Majken valde. Vi passade också på att njuta av årets första mjukglass! 
 


Sedan var det tårtkalas med släkten och Majken fick så mycket paket så hon orkade inte ens öppna alla. Hon blev trött av all uppståndelse och somnade på soffan.
 


Jag väckte henne genom att viska att vi skulle åka till hästarna och hon sken upp som en sol. Vi for iväg mot Siggesta gård där några snälla hästtjejer  gjorde i ordning den fina hästen Dumla och tog Majken på en ridtur. Hon var så lycklig! Så säker och modig där på hästen. Halva släkten var med på plats och fotograferade och njöt av att se henne så glad. 
 

 
Väl hemma kom moster till middagen och efteråt kom vänner med Majkens lilla kompis och hon fick bjuda på tårta igen. Lite fiskdamm hann vi också med innan den långa härliga dagen var slut. 
 

Helt perfekt och vi saknade inget! Så tacksam att den dagen var vår, var Majkens och inte cancerns. 
 
Majken, min Majken, dagen då du fyllde tre år ska jag för alltid bevara i mitt hjärta och minnas med värme och kärlek, med sol i sinnet. Vi ska prata om den ofta, denna Din dag, så du kan minnas den du med. Bästa Majken, bästa treåringen i världen. 
 
 
 

 
    
Till top